• De betekenis van conversies eenvoudig en snel uitgelegd!

  conversie grafiek

  Geschreven door Daan Weustenraad

  Conversies zijn de online variant van doelen zoals verkoop, nieuwsbrief inschrijvingen en ingevulde offerteformulieren. Conversies bepalen in hoeverre jouw website succesvol is. Ontdek hieronder hoe je conversies meer betekenis kunt geven binnen jouw onderneming.

  Verder lezen ›

 • Jouw website vindbaar maken via Google?

  Website vindbaar maken via Google

  Geschreven door Elias Masoud

  Je hebt een (nieuwe) website en vraagt je af: ‘hoe wordt mijn website goed vindbaar via Google’? Immers, hoe beter de vindbaarheid van je site, hoe meer potentiële klanten je bereikt. En dit betekent automatisch weer dat je kans op online conversies vergroot. Meer conversie = meer omzet. Je kunt je website vergelijken met een fysieke winkel. Ligt de winkel op een afgelegen locatie? Dan zullen er weinig mensen je winkel binnenstappen. Ligt je winkel op een A-locatie waar je doelgroep regelmatig langsloopt? Dan is de kans aanzienlijk groter dat er meer mensen naar je winkel komen en je producten en/of diensten afnemen. Maar hoe zit dit met een website? Hoe maak ik mijn website vindbaar via Google?

  Verder lezen ›

 • Hoe werkt Google Analytics? Google Analytics uitleg

  Geschreven door Elias Masoud

  Hoe werkt Google Analytics? In dit artikel leggen we uit hoe Google Analytics werkt en waarom het onmisbaar is voor jouw onderneming.

  Google Analytics is een gratis online software waarmee statistieken van jouw website worden verzameld en data inzichtelijk wordt gemaakt. Zo krijg je als ondernemer een goed beeld van het gedrag van jouw websitebezoekers en kun je jouw online marketingstrategie hierop afstemmen. Je krijgt onder andere inzicht in het aantal bezoekers, waar bezoekers vandaan komen, de tijd die bezoekers spenderen op jouw website, op welke pagina ze jouw website verlaten en nog véél meer. Met Google Analytics kun je ook doelen instellen om online conversies te meten.

  Verder lezen ›

 • Google rankt de verkeerde landingspagina: wat te doen?

  Google rankt de verkeerde landingspagina:

  Geschreven door Elias Masoud

  Als SEO experts proberen we altijd specifieke zoekwoord(en) te optimaliseren aan een bestemde landingspagina. Een landingspagina is de pagina op een website waar een bezoeker vanuit Google op belandt na het uitvoeren van een zoekopdracht. Wanneer zo een bezoeker vanuit Google middels een zoekopdracht op jouw website belandt, wil je natuurlijk wel dat de bezoeker op de juiste landingspagina terecht komt.  Wanneer de landingspagina niet voldoet aan de intentie van de zoekopdracht van de bezoeker, zal deze bezoeker vrijwel altijd je website direct verlaten (bounce) en op zoek gaan naar een beter alternatief.

  Verder lezen ›

 • Gulp plugins

  Geschreven door Maarten van Spil

  Gulp op zich is al geweldig, maar met een breed scala aan plugins kun je jouw assets pipeline en front-end workflow pas echt goed optimaliseren. In het laatste deel van deze blogserie bespreek ik de belangrijkste plugins en hoe je ze samen kunt inzetten.

  Verder lezen ›

 • Task runners

  Geschreven door Maarten van Spil

  Om bij het bouwen van je website taken te automatiseren, zet je een (Javascript) task runner in. Deze zijn beschikbaar in allerlei smaken, zoals Grunt, Gulp & Broccoli. Klinkt niet allemaal even fris, maar dat is het wel! In dit blog aandacht voor Gulp in het bijzonder, want die vinden wij het lekkerst.

  Verder lezen ›

 • Package Management

  Geschreven door Maarten van Spil

  Front-end development heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Er zijn veel browsers bijgekomen, er moet een wildgroei aan apparaten worden ondersteund en nieuwe technieken volgen elkaar in razend tempo op. Om dit bij te houden kom je er als front-end developer niet meer mee weg om geen tools in te zetten die jouw workflow optimaliseren. In deze blog serie beschrijf ik welke tools we bij Insyde gebruiken. Ik ga in op hoe en waarom we dat doen en laat ik je zien hoe jij er zelf mee aan de slag kan.

  Verder lezen ›

 • Hoeveel kost het maken van een website

  Geschreven door Caroline de Vor

  ‘Allemaal leuk en aardig. Maar hoeveel kost het eigenlijk om door jullie een website te laten bouwen?’ Het is de meest gestelde vraag tijdens gesprekken met potentiële klanten. En tegelijkertijd ook één van de moeilijkste om te beantwoorden. Vaak geven we een range, bijvoorbeeld van 3.000 euro tot 60.000 euro. Dat laatste is schrikken. Daarom zeggen we er altijd bij:  hoeveel iets kost, hangt voornamelijk af van je wensen. Je kunt het zo duur maken als je wilt.

  Verder lezen ›

 • Google’s SEO-update: mobielvriendelijke website nóg belangrijker als ranking factor

  Geschreven door Elias Masoud

  Wil je goed scoren in de mobiele zoekresultaten van Google? Dan is het zaak om een mobielvriendelijke website te hebben. Vorig jaar heeft Google aangekondigd dat vanaf 21 april 2015 mobielvriendelijkheid meetelt als ranking factor. Na deze aankondiging ontstond er de nodige ophef in SEO-land. “Heeft deze update ook invloed op de rankings in de desktop resultaten?” Het antwoord was nee, de update heeft namelijk alleen invloed op de mobiele zoekresultaten.

  Waarom deze update? Google wilt dat hun gebruikers de beste resultaten vertoond krijgen wanneer zij een zoekopdracht uitvoeren. Het is dan ook logisch dat websites die mobielvriendelijk zijn voorrang krijgen wanneer er een zoekopdracht wordt gedaan met een mobiel. Niemand vindt het tenslotte fijn om een website te bekijken die niet responsive is. Te kleine knoppen, te kleine letters, niet geoptimaliseerde formulieren, grr…

  Verder lezen ›

Is Insyde een geschikte partner voor jou?

Wij geloven in de kracht van een relatie. Samen ervoor gaan. Elkaar uitdagen. Voor langere termijn. Maar we willen best eerst een kop koffie doen om elkaar te leren kennen ;)