• Beoordeel je bazen borrel

  We leren graag. Zodat we kunnen groeien en beter worden in ons vak. Feedback is hierbij essentieel. Wat gaat er goed, wat kan er beter en waar kun je beter direct mee stoppen. Waardevol. Soms pijnlijk. Altijd inzichtelijk. Niet alleen voor medewerkers maar ook voor bazen.

  Verder lezen ›

 • Drop-down-navigatiemenu’s: waarom niet?

  Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of we een drop-down-menu kunnen implementeren als basisnavigatie voor een website. Een drop-down-menu – ook wel bekend als pull-down-menu – is een lijst van subpagina’s onder de items van een hoofdmenu. Deze klapt zich direct uit onder het hoofditem. In de afgelopen decennia is het een gangbare manier geworden om veel pagina’s te groeperen op een website. Deze vorm van navigatie wordt echter steeds minder populair – en daar zijn goede redenen voor.

  Wat zijn dan de nadelen van een drop-down-menu? Mag je ze echt helemaal niet meer gebruiken? En wat zijn de alternatieven? In dit artikel zet ik alles voor je op een rijtje.

  Verder lezen ›

 • SEO mythes: wat is waarheid en wat is fictie?

  SEO mythes

  SEO is een vakgebied waarin veel verhalen rondgaan over wat wel en niet werkt. SEO is dan ook een vakgebied met een continu veranderend landschap. De technologie achter websites wordt continue verbeterd, zoekmachines worden steeds slimmer en zoekmachinegebruikers worden steeds beter bediend. In dit artikel zullen we een aantal SEO-misverstanden behandelen.

  Verder lezen ›

 • Watervalmethode vs Scrum

  Scrum is geliefd bij veel software-ontwikkelaars. Zo ook bij ons; wij houden echt van scrummen. Maar soms – heel soms – werken wij nog volgens de watervalmethode. Dit doen wij vooral bij projecten waarbij de projectleider aan de klantzijde geen beslissingsbevoegdheid heeft en elk stap aan een leidinggevende, het management of een stuurgroep moet worden verantwoord. Soms is de watervalmethode ook meer geschikt voor website waarop content centraal staat en al in een vroeg stadium helder is hoe de website ingedeeld moet worden en moet werken.

  Doordat wij veel met beiden veel ervaring hebben, weten we inmiddels wat de voordelen en de valkuilen zijn. Een tussenstand.  

  Verder lezen ›

 • Long Tail SEO: proces van de lange adem

  Long tail SEO

  Long Tail, een SEO-strategie die vaak wordt vergeten of niet wordt toegepast. Een gemiste kans! Long Tail is perfect ter aanvulling van je huidige Short Tail SEO-strategie. In dit artikel leg ik uit wat Long Tail zoekwoorden zijn, wat het je kan opleveren en beschrijf ik het proces van een Long Tail SEO-strategie.

  Verder lezen ›

 • Totaalpakket: grondig renoveren website, inclusief teksten en beelden

  Het besluit is genomen: je wilt een nieuwe website voor je bedrijf. Dit besluit is meteen de startpunt van een reeks volgende beslissingen. Wat te doen met de content – foto’s en teksten – op de huidige site? Passen deze nog bij de nieuwe weg die je in wilt slaan? Of doen deze juist afbreuk aan de nieuwe website en de communicatieboodschap die je wilt uitdragen? En wat als nieuwe teksten nodig zijn: zelf schrijven of iemand anders? En zo ja, wie dan? Oftewel: keuzes, keuzes, keuzes.

  Verder lezen ›

 • Easy LMS - Van de eerste stapjes naar een volwassen product

  Easy LMS is ons online Saas Learning Management System. In een kleine 4 jaar is ons product uitgegroeid tot een volwaardig Learning Management Systeem met meer dan 1500 betalende klanten wereldwijd. In deze serie artikelen neem ik jullie mee in onze ontdekkingsreis van het ontwikkelen van een Saas-product voor de internationale markt. Lees hier deel I.

  Verder lezen ›

 • Wordpress vs website op maat bouwen

  Voor je bedrijf een website laten maken. Of je eigen idee om turnen in een website. Daar zijn talloze manieren voor. Zo kun je met Wordpress zelf een eenvoudige website maken. Of je besteedt dit uit aan een Wordpress-specialist. Wij bouwen websites op maat en maken daarbij geen gebruik van Wordpress. In dit artikel leg ik je uit waarom en wat de voordelen zijn van maatwerk.

  Verder lezen ›

 • Easy LMS - de eerste stappen

  Insyde maakt niet alleen mooie producten voor klanten, maar ook voor zichzelf. Zo hebben wij het product Easy LMS gelanceerd. In 2013 begon het als online quiz tool om mooie gamified quizzen te maken. In een kleine 4 jaar tijd is de tool uitgegroeid tot een volwaardig Learning Management Systeem met meer dan 1500 betalende klanten wereldwijd. Voor ons een enorm succes, en een groot leertraject. In deze reeks artikelen nemen je dan ook graag mee in onze ontdekkingsreis van het ontwikkelen van een Saas-product voor de internationale markt.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)