• Wat is Elasticsearch

  Geschreven door Cees-Willem Hofstede

  Voor projecten die een complexe interne zoekmachine nodig hebben gebruiken we Elasticsearch. In dit artikel leg ik je uit wat Elasticsearch is en waarom we het graag gebruiken.

  Verder lezen ›

 • Flow, Diepe concentratie, Groei en Afleiding

  Geschreven door Jeroen Guldemond

  Je bent vandaag extra vroeg op kantoor, omdat je nog een uitdagende klus moet afronden. Je start je computer op, pakt een kop koffie en checkt nog snel even je e-mail. Er is een mail van je baas en nog twee vragen van klanten. Die beantwoord je eerst even. De vraag van je baas parkeer je voor later. Eerst die klus afronden. Ben je net lekker bezig, komt één van je collega’s op kantoor, je wenst hem goedemorgen. Ook je andere collega’s druppelen binnen. Goedemorgen. Oké. Nieuwe kop koffie en dan echt aan de slag. Oh ja. Nog even de status van dat ene project doorspreken met je team. Daar komen nog 2 vragen uit die prioriteit hebben. Die los je eerst op. Daarna terug aan je klus. Je moet je er echt even in vastbijten. Telefoon. Dan is het al weer bijna lunch. De morgen is voorbij gevlogen. Na de lunch ben je net lekker een uur bezig als een van de collega’s je wat komt vragen. Dat neemt een half uur. Als je weer op je plaats zit lees je even de berichten op de interne chatberichten. Uit gewoonte check je je e-mail, en zo is de dag bijna voorbij. Voor je gevoel heb je wel hard gewerkt, maar niet bereikt wat je zou willen bereiken.

  Verder lezen ›

 • Eigen webshop beginnen: Ontdek waarin en met welk product

  Geschreven door Daan Weustenraad

  Een eigen webshop beginnen, eigen baas zijn en ‘passief’ inkomen verdienen, het is de droom die ons allen bezighoudt. Maar waarin? Met welk product kan je het beste starten? Deze veelgestelde vraag heeft geen eenduidig antwoord, maar wel een duidelijke richtlijn waarmee jij een goede keuze maakt.

  In dit artikel licht ik toe hoe je met de juiste kritische vragen succesvol tot het product komt voor jouw nieuwe webshop (en ook hoe je doorzettingsvermogen gewaarborgd blijft).

  Verder lezen ›

 • SEO Advies: Van ideeën naar executie

  Geschreven door Daan Weustenraad

  In de SEO wereld heerst een interessant probleem: we adviseren en filosoferen veel, maar doen weinig. We schrijven lange SEO adviesrapporten met veel ideeën, maar bieden weinig concrete oplossingen. Want erover nadenken is makkelijk. SEO advies vereist creativiteit en goede analyse, maar vergt weinig doorzettingsvermogen. We leggen de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering bij de klant. En dat moet veranderen om tot een duurzame SEO strategie te komen.

  In dit artikel geef ik mijn SEO advies en kritische blik aan mezelf, SEO adviseurs en SEO trajecten om tot betere eindresultaten te komen door meer te doen dan alleen advies geven.

  Verder lezen ›

 • SEO Specialist: Ontdek de échte expert

  Geschreven door Daan Weustenraad

  Als je bezig bent met de zoektocht naar de ideale SEO specialist voor het helpen van jouw organisatie / onderneming dan kom je er ongetwijfeld achter dat de beschikbare informatie, zeer divers is. Er worden veel claims en mooie beloftes gedaan en resultaten getoond, dus hoe scheid je hier het kaf van het koren?

  In dit artikel zal ik schrijven over de hobbels waar klanten tegenaan lopen wanneer ze voor de verkeerde 'SEO specialist' kiezen, geef ik aan wat de best practices op SEO gebied zijn (onderbouwd!) en vraag ik graag om contact met ons op te nemen indien het voorgaande je bevalt.

  Direct al nieuwsgierig?

  Verder lezen ›

 • Wat zijn SEO-teksten?

  Wat zijn SEO-teksten?

  Geschreven door Elias Masoud

  Wat zijn SEO-teksten? Onder SEO-teksten verstaan we het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten voor websites. Het doel van SEO-teksten is goed vindbaar worden in de zoekmachines, zoals Google en Bing. SEO-teksten zijn dus niets meer dan webteksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  Verder lezen ›

 • Wat is linkbuilden? Uitleg over linkbuilding

  Wat is linkbuilden

  Geschreven door Elias Masoud

  Wat is linkbuilden eigenlijk? Linkbuilden is een SEO-strategie om hoger te komen in de zoekresultaten door middel van het verzamelen van meer autoriteit. Simpel gezegd is linkbuilden het verkrijgen van links op andere websites (backlinks) die verwijzen naar jouw website. Je kunt een backlink vergelijken met een uitgebrachte stem. Hoe meer mensen ‘stemmen’ op jouw website, des te waardevoller jouw website wordt voor Google.

  Verder lezen ›

 • Bezoekersaantallen website: aantal bezoekers achterhalen

  Geschreven door Elias Masoud

  Je hebt een website en vraagt je af: hoeveel bezoekers komen er eigenlijk op mijn website en hoe kan ik dit achterhalen? Om inzicht te krijgen in de website statistieken van je website, kun je verschillende tools gebruiken. De meest bekende en gebruikte tool is Google Analytics. Google Analytics is een gratis online tool waarmee je als websitebeheerder een goed beeld krijgt van het bezoekersgedrag op jouw website. Lees hier meer over hoe Google Analytics werkt. Hoe kan ik snel de bezoekersaantallen van mijn website achterhalen en wat kan ik met deze informatie?

  Verder lezen ›

Is Insyde een geschikte partner voor jou?

Wij geloven in de kracht van een relatie. Samen ervoor gaan. Elkaar uitdagen. Voor langere termijn. Maar we willen best eerst een kop koffie doen om elkaar te leren kennen ;)