• De kracht van Kaizen en waarom de invoering ervan soms moeilijk is

  Wij vinden kwaliteit belangrijk. Het is leuker om een kwaliteitsproduct te maken dan een wegwerpartikel of een product dat steeds stukgaat. Wij geloven erin dat je kwaliteit brengt door continu kleine stappen voorwaarts te maken, door Kaizen te werken. In een eerder artikel heb ik uitgelegd wat de Kaizen-aanpak inhoudt. In dit blogartikel wil ik vooral inzoomen op de kracht van Kaizen en waarom het soms zo verdomde moeilijk toe te passen is.

  Verder lezen ›

 • Kiezen van een webdesignbureau

  Je wilt een nieuwe website en bent op zoek naar een goed webdesignbureau. In Nederland zijn er zeker honderd webdesignbureaus en een groot aantal ZZP’ers die websites maken. Allemaal pretenderen ze goed te zijn. Maar hoe scheid je het kaf van het koren en kies je een bureau die bij jouw organisatie past? Wij zetten 14 punten op een rij waar op je moet letten bij de keuze van een webdesignbureau.

  Verder lezen ›

 • Kaizen - Continuous Improvement I

  Elke dag een klein beetje verbeteren. Zou dat niet fantastisch zijn? Bij Insyde zijn wij aanhanger van de Kaizen-methode. Nog nooit van gehoord? Geeft niet. In deze blogserie gaan we dieper in op Kaizen. In deze eerste blog leg ik uit wat Kaizen is, wat de doelstellingen zijn en de twee grootste uitdagingen bij het invoeren ervan. En uiteraard stip ik ook nog kort aan hoe wij Kaizen bij Insyde toepassen. In de komende blogs komt onder meer de kracht van Kaizen en hoe wij het toepassen bij de customer support van ons eigen product Easy LMS aan de orde. 

  Oh ja, verwacht in deze blogreeks geen totaalbeeld van Kaizen. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze link en deze link.

  Verder lezen ›

 • Mobiele site vs responsive website vs app

  Eerder schreven we al over het belang van mobiel voor Google. Nu wil ik graag inzoomen op de verschillende opties om mobiele bezoekers te bedienen met een mooie online ervaring. Zoals de titel van het artikel al aangeeft zijn er drie smaken: Mobiele website, Responsive Website en IOS/Android (native) App. Ik start met het bespreken van de verschillende opties en  ik zal afsluiten met een conclusie hoe wij kijken naar welke oplossing je wanneer nodig hebt. 

  Verder lezen ›

 • Wat is Elasticsearch

  Voor projecten die een complexe interne zoekmachine nodig hebben gebruiken we Elasticsearch. In dit artikel leg ik je uit wat Elasticsearch is en waarom we het graag gebruiken.

  Verder lezen ›

 • Flow, Diepe concentratie, Groei en Afleiding

  Je bent vandaag extra vroeg op kantoor, omdat je nog een uitdagende klus moet afronden. Je start je computer op, pakt een kop koffie en checkt nog snel even je e-mail. Er is een mail van je baas en nog twee vragen van klanten. Die beantwoord je eerst even. De vraag van je baas parkeer je voor later. Eerst die klus afronden. Ben je net lekker bezig, komt één van je collega’s op kantoor, je wenst hem goedemorgen. Ook je andere collega’s druppelen binnen. Goedemorgen. Oké. Nieuwe kop koffie en dan echt aan de slag. Oh ja. Nog even de status van dat ene project doorspreken met je team. Daar komen nog 2 vragen uit die prioriteit hebben. Die los je eerst op. Daarna terug aan je klus. Je moet je er echt even in vastbijten. Telefoon. Dan is het al weer bijna lunch. De morgen is voorbij gevlogen. Na de lunch ben je net lekker een uur bezig als een van de collega’s je wat komt vragen. Dat neemt een half uur. Als je weer op je plaats zit lees je even de berichten op de interne chatberichten. Uit gewoonte check je je e-mail, en zo is de dag bijna voorbij. Voor je gevoel heb je wel hard gewerkt, maar niet bereikt wat je zou willen bereiken.

  Verder lezen ›

 • Eigen webshop beginnen: Ontdek waarin en met welk product

  Een eigen webshop beginnen, eigen baas zijn en ‘passief’ inkomen verdienen, het is de droom die ons allen bezighoudt. Maar waarin? Met welk product kan je het beste starten? Deze veelgestelde vraag heeft geen eenduidig antwoord, maar wel een duidelijke richtlijn waarmee jij een goede keuze maakt.

  In dit artikel licht ik toe hoe je met de juiste kritische vragen succesvol tot het product komt voor jouw nieuwe webshop (en ook hoe je doorzettingsvermogen gewaarborgd blijft).

  Verder lezen ›

 • SEO Advies: Van ideeën naar executie

  In de SEO wereld heerst een interessant probleem: we adviseren en filosoferen veel, maar doen weinig. We schrijven lange SEO adviesrapporten met veel ideeën, maar bieden weinig concrete oplossingen. Want erover nadenken is makkelijk. SEO advies vereist creativiteit en goede analyse, maar vergt weinig doorzettingsvermogen. We leggen de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering bij de klant. En dat moet veranderen om tot een duurzame SEO strategie te komen.

  In dit artikel geef ik mijn SEO advies en kritische blik aan mezelf, SEO adviseurs en SEO trajecten om tot betere eindresultaten te komen door meer te doen dan alleen advies geven.

  Verder lezen ›

 • SEO Specialist: Ontdek de échte expert

  Als je bezig bent met de zoektocht naar de ideale SEO specialist voor het helpen van jouw organisatie / onderneming dan kom je er ongetwijfeld achter dat de beschikbare informatie, zeer divers is. Er worden veel claims en mooie beloftes gedaan en resultaten getoond, dus hoe scheid je hier het kaf van het koren?

  In dit artikel zal ik schrijven over de hobbels waar klanten tegenaan lopen wanneer ze voor de verkeerde 'SEO specialist' kiezen, geef ik aan wat de best practices op SEO gebied zijn (onderbouwd!) en vraag ik graag om contact met ons op te nemen indien het voorgaande je bevalt.

  Direct al nieuwsgierig?

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)