• Wat zijn SEO-teksten?

  Wat zijn SEO-teksten?

  Wat zijn SEO-teksten? Onder SEO-teksten verstaan we het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten voor websites. Het doel van SEO-teksten is goed vindbaar worden in de zoekmachines, zoals Google en Bing. SEO-teksten zijn dus niets meer dan webteksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  Verder lezen ›

 • Wat is linkbuilden? Uitleg over linkbuilding

  Wat is linkbuilden

  Wat is linkbuilden eigenlijk? Linkbuilden is een SEO-strategie om hoger te komen in de zoekresultaten door middel van het verzamelen van meer autoriteit. Simpel gezegd is linkbuilden het verkrijgen van links op andere websites (backlinks) die verwijzen naar jouw website. Je kunt een backlink vergelijken met een uitgebrachte stem. Hoe meer mensen ‘stemmen’ op jouw website, des te waardevoller jouw website wordt voor Google.

  Verder lezen ›

 • Bezoekersaantallen website: aantal bezoekers achterhalen

  Je hebt een website en vraagt je af: hoeveel bezoekers komen er eigenlijk op mijn website en hoe kan ik dit achterhalen? Om inzicht te krijgen in de website statistieken van je website, kun je verschillende tools gebruiken. De meest bekende en gebruikte tool is Google Analytics. Google Analytics is een gratis online tool waarmee je als websitebeheerder een goed beeld krijgt van het bezoekersgedrag op jouw website. Lees hier meer over hoe Google Analytics werkt. Hoe kan ik snel de bezoekersaantallen van mijn website achterhalen en wat kan ik met deze informatie?

  Verder lezen ›

 • Jouw website vindbaar maken via Google?

  Website vindbaar maken via Google

  Je hebt een (nieuwe) website en vraagt je af: ‘hoe wordt mijn website goed vindbaar via Google’? Immers, hoe beter de vindbaarheid van je site, hoe meer potentiële klanten je bereikt. En dit betekent automatisch weer dat je kans op online conversies vergroot. Meer conversie = meer omzet. Je kunt je website vergelijken met een fysieke winkel. Ligt de winkel op een afgelegen locatie? Dan zullen er weinig mensen je winkel binnenstappen. Ligt je winkel op een A-locatie waar je doelgroep regelmatig langsloopt? Dan is de kans aanzienlijk groter dat er meer mensen naar je winkel komen en je producten en/of diensten afnemen. Maar hoe zit dit met een website? Hoe maak ik mijn website vindbaar via Google?

  Verder lezen ›

 • Hoe werkt Google Analytics? Google Analytics uitleg

  Hoe werkt Google Analytics? In dit artikel leggen we uit hoe Google Analytics werkt en waarom het onmisbaar is voor jouw onderneming.

  Google Analytics is een gratis online software waarmee statistieken van jouw website worden verzameld en data inzichtelijk wordt gemaakt. Zo krijg je als ondernemer een goed beeld van het gedrag van jouw websitebezoekers en kun je jouw online marketingstrategie hierop afstemmen. Je krijgt onder andere inzicht in het aantal bezoekers, waar bezoekers vandaan komen, de tijd die bezoekers spenderen op jouw website, op welke pagina ze jouw website verlaten en nog véél meer. Met Google Analytics kun je ook doelen instellen om online conversies te meten.

  Verder lezen ›

 • Google rankt de verkeerde landingspagina: wat te doen?

  Google rankt de verkeerde landingspagina:

  Als SEO experts proberen we altijd specifieke zoekwoord(en) te optimaliseren aan een bestemde landingspagina. Een landingspagina is de pagina op een website waar een bezoeker vanuit Google op belandt na het uitvoeren van een zoekopdracht. Wanneer zo een bezoeker vanuit Google middels een zoekopdracht op jouw website belandt, wil je natuurlijk wel dat de bezoeker op de juiste landingspagina terecht komt.  Wanneer de landingspagina niet voldoet aan de intentie van de zoekopdracht van de bezoeker, zal deze bezoeker vrijwel altijd je website direct verlaten (bounce) en op zoek gaan naar een beter alternatief.

  Verder lezen ›

 • Gulp plugins

  Gulp op zich is al geweldig, maar met een breed scala aan plugins kun je jouw assets pipeline en front-end workflow pas echt goed optimaliseren. In het laatste deel van deze blogserie bespreek ik de belangrijkste plugins en hoe je ze samen kunt inzetten.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)