• Het Minimum Viable Product

  We krijgen regelmatig ondernemers over de vloer met een vraag om een mee te denken over een nieuw product of dienst die ze in de markt willen zetten en of dat iets is wat wij kunnen. Dit zijn vaak leuke gesprekken met bevlogen mensen. Echter, ondernemers hebben ook vaak veel ideeën. Beginnende ondernemers hebben niet het grootste budget en doorgewinterde ondernemers willen wel investeren maar het geld moet wel renderen.

  Verder lezen ›

 • Het spoor bijster

  Insyde is al sinds 1999 gevestigd in Delft. Toen begonnen op een zolderkamer aan de Phoenixstraat 56 en nu uiteindelijk terechtgekomen op de bovenste verdieping van Phoenixstraat nummer 60. Een markant gebouw met mooi uitzicht op (onder andere) de Spoorzone. Bijna geheel haar bestaan heeft Insyde dicht aan het spoor kantoor gehouden (Phoenixstraat, Coenderstraat, Bacinol, Singelstraat en nu weer de Phoenixstraat). 

  Inmiddels is de sloop van het viaduct begonnen. Vanuit ons kantoor kunnen we "meegenieten" van de werkzaamheden. Natuurlijk levert dat veel overlast, maar het is ook wel machtig om te zien hoe zo'n groot bouwwerk stukje bij beetje wordt gesloopt.

  Verder lezen ›

 • Conversie optimalisatie: +220% door A/B testen

  Je hebt genoeg bezoekers en vindbaarheid, maar dat alleen is niet genoeg. Zonder conversies hebben de eerste twee factoren geen impact. De conversies zorgen uiteindelijk voor de groei, betrokkenheid en omzet en zijn daardoor voor iedere bedrijf onmisbaar.

  In dit artikel kijken we uitgebreid naar een van onze praktijkvoorbeelden waar we door middel van conversie optimalisatie en A/B testen via Unbounce 220% meer conversies wisten te realiseren.

  Verder lezen ›

 • Gezondheidsplein: Structureel Beter

  Onlangs verscheen op Emerce het artikel ‘Google updatet algoritme: Wie huilt, wie wint?’ van Frank van den Broek. Hierin legt hij uit wat de impact kan zijn van diverse Google updates op de rankings van websites in Google. Als succesvol voorbeeld noemt hij de grote toename in bezoekersaantallen voor de website Gezondheidsplein.nl. Aangezien Insyde de website van Gezondheidsplein onlangs heeft herbouwd en geoptimaliseerd, wil ik in dit artikel uitleggen wat we hebben gedaan en een aantal aanvullende tips geven die aansluiten bij de goede adviezen van Frank.

  Verder lezen ›

 • Duplicate Content Gids

  Voor het ranken van een website in zoekmachines als Google, is goede techniek achter de website van groot belang. Het goed optimaliseren van een website begint al voorafgaand aan de bouw van de website, zeker bij grote websites en webshops. Eén van de grootste technische (SEO) uitdagingen bij de bouw van een website is het bestrijden van het fenomeen ‘duplicate content’. In dit artikel leg ik uit wat duplicate content is en hoe je dit kunt oplossen én voorkomen.

  Verder lezen ›

 • Usability Testing bij Insyde

  Een website ontwerpen en bouwen is vakwerk. De ontwerpers en programmeurs van Insyde zijn, door hun jarenlange ervaring, in staat om goed werkende en plezierig te gebruiken websites te bouwen. Toch is elke site met zijn specifieke doelgroep uniek, wat er toe kan leiden dat bepaalde best practices voor jouw site helemaal niet zo goed werken als voor een andere site. Om dit soort problemen op tijd te signaleren of voorkomen, is het van belang zo nu en dan een test met echte gebruikers uit te voeren.

  Insyde weet precies hoe dit werkt en kan dergelijke usability tests voor u uitvoeren.

  Verder lezen ›

 • 301-redirect: Het cruciale belang

  Wanneer je verhuist en je nieuwe adres aan niemand laat weten, dan zal er op de korte termijn ook niemand meer op bezoek komen, aangezien de geïnteresseerde mensen in jouw omgeving, niet op de hoogte zijn van je nieuwe adres. Zie daar het cruciale belang van 301-redirects.

  Verder lezen ›

 • SEO voor webshops

  Bij veel webshops zorgen technische mankementen al snel voor veel onbedoelde duplicate content, dalende rankings en een laagwaardig eindproduct voor in ieder geval zoekmachines, maar vaak ook voor bezoekers.

  In mijn blogartikel: "SEO voor webshops" zal ik veelzijdig toelichten hoe jij je eigen webshop beter in kunt richten, zodat er meer rendement, verkeer en duidelijkheid gegenereerd kan worden en het maximale gehaald wordt uit zowel bezoekers als zoekmachines.

  Verder lezen ›

 • Ultieme SEO Check

  Als ondernemer is het fijn om een bepaalde SEO basiskennis te hebben over de eigen website, zodat op basis daarvan de vervolgstappen kunnen worden bepaald. Een SEO check die u zelfstandig kunt uitvoeren. 

  Om je hierbij te helpen hebben we de ultieme online SEO checklist opgesteld met handige SEO tools die je helpen bij het analyseren van zoekwoorden, content, concurrenten, backlinks en techniek. Een gids die je gelijk in de praktijk kunt brengen en zodoende een SEO check direct uit kunt voeren voor je eigen website.

  De gids is rustig stap voor stap te doorlopen. Je kunt in fases de diverse tools uitproberen en verdergaan waar je was gebleven. Lees, probeer en ontdek! En wees vooral niet bang om vragen te stellen via daan@insyde.nl.

  Zie ook mijn nieuwe blogartikel over het vinden / selecteren van een SEO specialist.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)