• Sneller Linkbuilden

  Vandaag heeft Insyde de nieuwste versie van de Linkbuilding Tool online gezet. De tool is uitgebreid met diverse features voor de Professional Accounts. Zo is het nu mogelijk om linkdata zoals mozRank (vergelijkbaar metGoogle Pagerank) te bekijken van linkpagina's die je hebt verzameld. Op die manier kun je prioriteiten stellen bij het aanmelden van links. Ook is het mogelijk om dubbele links in je projecten te verwijderen met één druk op de knop. Door gebruik te maken van de voordelen van Professional Account, kun je het proces van linkbuilding behoorlijk versnellen. In dit artikel wordt een strategie uitgelegd hoe je in 8 stappen snel en effectief met linkbuilding aan de slag kan gaan.

  Ook kunt u natuurlijk ervoor kiezen om een linkbuilding strategie op maat door ons te laten opstellen.

  Verder lezen ›

 • Websites en Artikelen Optimaliseren voor Google Scholar

  Vaak publiceren medewerkers van universiteiten, overheden en onderzoeksbureaus wetenschappelijke artikelen op het internet in pdf formaat. Voor deze groep professionals is het belangrijk dat artikelen goed worden gevonden in wetenschappelijke zoekmachines, zoals Google Scholar,PubMedIEEE Explore en SciPlore.

  Google Scholar (Google Wetenschap) is de wetenschappelijke zoekmachine van Google sinds 2005. Over de jaren heeft Google wetenschappelijke artikelen geïndexeerd, zoals: proefschriften, boeken, presentaties, samenvattingen en artikelen van academische uitgeverijen, professionele organisaties, universiteiten en andere wetenschappelijk organisaties.

  Met de komst van Google Universal Search worden ook zoekresultaten van Google Scholar getoond in de zoekresultaten van Google.nl. De mogelijkheden voor onderzoekers om hun artikelen bij een groter publiek onder de aandacht te brengen worden hierdoor sterk uitgebreid.

  Verder lezen ›

 • SEO PDF Bestanden

  Veel websites maken gebruik van PDF bestanden voor bijvoorbeeld routebeschrijvingen, artikelen, ebooks en folders. Zoekmachines kunnen in de meeste gevallen de inhoud van PDF documenten lezen en indexeren. Het is dus mogelijk om met PDF's te ranken in zoekmachines. In dit artikel wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een PDF bestand kunt bewerken en optimaliseren.

  Verder lezen ›

 • Waar kan ik mijn website aanmelden?

  Om bezoekers naar jouw website te trekken is het van belang om links te verzamelen vanaf andere pagina’s naar jouw website. Op het internet zijn er duizenden websites waar je een website aan kunt melden. Maar hoe vind je nu de meest geschikte pagina’s om jouw website te promoten? In dit artikel worden een aantal tips gegeven.

  Dit artikel is ondertussen (24-01-2014)  verouderd. Als SEO specialist kunnen wij je een mooi SEO advies op maat geven voor jouw eigen website, zodat de vindbaarheid verbetert en er meer bezoekers naar toe komen. Geïnteresseerd?

  Neem dan contact met ons op

  Verder lezen ›

 • Interest-based Advertenties

  Via een mailtje van Adsense werd ik vorige week op de hoogte gesteld van het nieuwe programma: Interest-based advertenties. Met dit ambitieuze nieuwe programma verschuift Google de aandacht van contextuele advertenties naar advertenties op basis van persoonlijke voorkeuren (vorm van behavioral targeting). Wat houdt dit Interest-based (IB) adverteren nu precies in en welke voor- en nadelen kunnen publishers, adverteerders en gebruikers verwachten van dit programma? 

  Verder lezen ›

 • Website Promotie

  Eindelijk, je nieuwe website is af! Gefeliciteerd! Na de feestelijke lancering van je fantastische webwinkel is het alleen nog wachten op al die bezoekers die jouw producten gretig in hun digitale winkelmandje stoppen. Na een weekje wachten en vervelen, besluit je eens de statistieken van je website te bekijken.

  Verder lezen ›

 • Keyword Research

  Zoektermen, keywords of keyword phrases zijn de woorden die gebruikers van een zoekmachine intypen om relevante websites te vinden over een onderwerp. De zoekresultaten zijn de resultaten die worden gepresenteerd door een zoekmachine naar aanleiding van een zoekopdracht. De kunst van zoekmachine optimalisatie is om ervoor te zorgen dat een website in de eerste 10 zoekresultaten terecht komt voor een bepaalde zoekterm of meerdere zoektermen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 60% van de gebruikers over het algemeen niet verder kijken dan de eerste 10 resultaten die een zoekmachine presenteert. Het onderzoek van iProspect (2006) over gebruikersgedrag laat bijvoorbeeld zien dat 90% van zoekmachinegebruikers op één van de eerste 3 zoekresultaten klikt. In dit artikel worden diverse strategieën besproken over hoe je de juiste zoektermen kunt achterhalen en selecteren voor de doelgroep van jouw website.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)