• SEO mythes: wat is waarheid en wat is fictie?

  SEO mythes

  SEO is een vakgebied waarin veel verhalen rondgaan over wat wel en niet werkt. SEO is dan ook een vakgebied met een continu veranderend landschap. De technologie achter websites wordt continue verbeterd, zoekmachines worden steeds slimmer en zoekmachinegebruikers worden steeds beter bediend. In dit artikel zullen we een aantal SEO-misverstanden behandelen.

  Verder lezen ›

 • Long Tail SEO: proces van de lange adem

  Long tail SEO

  Long Tail, een SEO-strategie die vaak wordt vergeten of niet wordt toegepast. Een gemiste kans! Long Tail is perfect ter aanvulling van je huidige Short Tail SEO-strategie. In dit artikel leg ik uit wat Long Tail zoekwoorden zijn, wat het je kan opleveren en beschrijf ik het proces van een Long Tail SEO-strategie.

  Verder lezen ›

 • Totaalpakket: grondig renoveren website, inclusief teksten en beelden

  Het besluit is genomen: je wilt een nieuwe website voor je bedrijf. Dit besluit is meteen de startpunt van een reeks volgende beslissingen. Wat te doen met de content – foto’s en teksten – op de huidige site? Passen deze nog bij de nieuwe weg die je in wilt slaan? Of doen deze juist afbreuk aan de nieuwe website en de communicatieboodschap die je wilt uitdragen? En wat als nieuwe teksten nodig zijn: zelf schrijven of iemand anders? En zo ja, wie dan? Oftewel: keuzes, keuzes, keuzes.

  Verder lezen ›

 • Wordpress vs website op maat bouwen

  Voor je bedrijf een website laten maken. Of je eigen idee om turnen in een website. Daar zijn talloze manieren voor. Zo kun je met Wordpress zelf een eenvoudige website maken. Of je besteedt dit uit aan een Wordpress-specialist. Wij bouwen websites op maat en maken daarbij geen gebruik van Wordpress. In dit artikel leg ik je uit waarom en wat de voordelen zijn van maatwerk.

  Verder lezen ›

 • SEO Advies: Van ideeën naar executie

  In de SEO wereld heerst een interessant probleem: we adviseren en filosoferen veel, maar doen weinig. We schrijven lange SEO adviesrapporten met veel ideeën, maar bieden weinig concrete oplossingen. Want erover nadenken is makkelijk. SEO advies vereist creativiteit en goede analyse, maar vergt weinig doorzettingsvermogen. We leggen de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering bij de klant. En dat moet veranderen om tot een duurzame SEO strategie te komen.

  In dit artikel geef ik mijn SEO advies en kritische blik aan mezelf, SEO adviseurs en SEO trajecten om tot betere eindresultaten te komen door meer te doen dan alleen advies geven.

  Verder lezen ›

 • SEO Specialist: Ontdek de échte expert

  Als je bezig bent met de zoektocht naar de ideale SEO specialist voor het helpen van jouw organisatie / onderneming dan kom je er ongetwijfeld achter dat de beschikbare informatie, zeer divers is. Er worden veel claims en mooie beloftes gedaan en resultaten getoond, dus hoe scheid je hier het kaf van het koren?

  In dit artikel zal ik schrijven over de hobbels waar klanten tegenaan lopen wanneer ze voor de verkeerde 'SEO specialist' kiezen, geef ik aan wat de best practices op SEO gebied zijn (onderbouwd!) en vraag ik graag om contact met ons op te nemen indien het voorgaande je bevalt.

  Direct al nieuwsgierig?

  Verder lezen ›

 • Wat zijn SEO-teksten?

  Wat zijn SEO-teksten?

  Wat zijn SEO-teksten? Onder SEO-teksten verstaan we het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten voor websites. Het doel van SEO-teksten is goed vindbaar worden in de zoekmachines, zoals Google en Bing. SEO-teksten zijn dus niets meer dan webteksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  Verder lezen ›

 • Wat is linkbuilden? Uitleg over linkbuilding

  Wat is linkbuilden

  Wat is linkbuilden eigenlijk? Linkbuilden is een SEO-strategie om hoger te komen in de zoekresultaten door middel van het verzamelen van meer autoriteit. Simpel gezegd is linkbuilden het verkrijgen van links op andere websites (backlinks) die verwijzen naar jouw website. Je kunt een backlink vergelijken met een uitgebrachte stem. Hoe meer mensen ‘stemmen’ op jouw website, des te waardevoller jouw website wordt voor Google.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)