• Continuous Delivery

  Continuous delivery header

  De websites die we bij Insyde bouwen worden steeds groter, complexer en door steeds meer bezoekers gebruikt. Downtime door bugs of bijvoorbeeld het online zetten van nieuwe functionaliteit wordt daarmee ook steeds meer kritiek. Reden voor ons om vol in te gaan zetten op Continuous Delivery.

  Verder lezen ›

 • Het Minimum Viable Product

  We krijgen regelmatig ondernemers over de vloer met een vraag om een mee te denken over een nieuw product of dienst die ze in de markt willen zetten en of dat iets is wat wij kunnen. Dit zijn vaak leuke gesprekken met bevlogen mensen. Echter, ondernemers hebben ook vaak veel ideeën. Beginnende ondernemers hebben niet het grootste budget en doorgewinterde ondernemers willen wel investeren maar het geld moet wel renderen.

  Verder lezen ›

 • Conversie optimalisatie: +220% door A/B testen

  Je hebt genoeg bezoekers en vindbaarheid, maar dat alleen is niet genoeg. Zonder conversies hebben de eerste twee factoren geen impact. De conversies zorgen uiteindelijk voor de groei, betrokkenheid en omzet en zijn daardoor voor iedere bedrijf onmisbaar.

  In dit artikel kijken we uitgebreid naar een van onze praktijkvoorbeelden waar we door middel van conversie optimalisatie en A/B testen via Unbounce 220% meer conversies wisten te realiseren.

  Verder lezen ›

 • Gezondheidsplein: Structureel Beter

  Onlangs verscheen op Emerce het artikel ‘Google updatet algoritme: Wie huilt, wie wint?’ van Frank van den Broek. Hierin legt hij uit wat de impact kan zijn van diverse Google updates op de rankings van websites in Google. Als succesvol voorbeeld noemt hij de grote toename in bezoekersaantallen voor de website Gezondheidsplein.nl. Aangezien Insyde de website van Gezondheidsplein onlangs heeft herbouwd en geoptimaliseerd, wil ik in dit artikel uitleggen wat we hebben gedaan en een aantal aanvullende tips geven die aansluiten bij de goede adviezen van Frank.

  Verder lezen ›

 • Usability Testing bij Insyde

  Een website ontwerpen en bouwen is vakwerk. De ontwerpers en programmeurs van Insyde zijn, door hun jarenlange ervaring, in staat om goed werkende en plezierig te gebruiken websites te bouwen. Toch is elke site met zijn specifieke doelgroep uniek, wat er toe kan leiden dat bepaalde best practices voor jouw site helemaal niet zo goed werken als voor een andere site. Om dit soort problemen op tijd te signaleren of voorkomen, is het van belang zo nu en dan een test met echte gebruikers uit te voeren.

  Insyde weet precies hoe dit werkt en kan dergelijke usability tests voor u uitvoeren.

  Verder lezen ›

 • Zoekmachinevriendelijke website laten maken

  Het vinden van de juiste partij voor het laten maken van een website is al lastig genoeg en nu moet je tegenwoordig ook nog rekening houden met allerlei extra facetten zoals de techniek, functionaliteit en vindbaarheid van de website.

  Hoe baan ik mij een weg door deze zee aan keuzes en hoe vind ik een partij die mijn website zowel goed in elkaar zet als ook een goede vindbare basis geeft? Dit artikel biedt mijn inzichten als SEO specialist, die je handvatten geven om zelf een geschikte partij te kunnen kiezen aan de hand van een aantal kritische vragen en/of eisen aan (het CMS van) je toekomstige website.

  Verder lezen ›

 • Behaal het Waarmerk drempelvrij!

  Voor optimale toegankelijkheid van je website is het van belang rekening te houden met bezoekers die bijvoorbeeld een visuele beperking hebben of doof zijn. Tijdens de bouw van een website komt dit terug in alle facetten van de ontwikkeling: visueel ontwerp, front- en back-end development. Ook dient er bij het beheer van de website na de oplevering rekening te worden gehouden met het voorkomen van drempels.

  Als je op al deze fronten voldoende toegankelijk bent, kan je bij de Stichting Accessibility aankloppen om een keuring van je website uit te laten voeren en je website zo drempelvrij te laten verklaren!

  Verder lezen ›

 • Responsive design

  Het internet is constant in beweging. Een ontwikkeling die zeker niet gemist kan en mag worden, is de opkomst van smartphone en tablet en de bijbehorende responsive mogelijkheden. Lange tijd werden smartphones en tablets als het ‘derde scherm’ beschouwd, na de televisie en de desktopcomputer, maar inmiddels is de smartphone hard op weg het nieuwe ‘eerste scherm’ te worden: Halverwege 2012 bezat meer dan 60% van de Nederlanders een smartphone, en het aantal tabletgebruikers nadert inmiddels de 30% (bron: emerce.nl). Hoog tijd dus om uw website mobile ready te maken. Het is tijd geworden voor: Responsive Design!

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)