• Mobiele site vs responsive website vs app

  Eerder schreven we al over het belang van mobiel voor Google. Nu wil ik graag inzoomen op de verschillende opties om mobiele bezoekers te bedienen met een mooie online ervaring. Zoals de titel van het artikel al aangeeft zijn er drie smaken: Mobiele website, Responsive Website en IOS/Android (native) App. Ik start met het bespreken van de verschillende opties en  ik zal afsluiten met een conclusie hoe wij kijken naar welke oplossing je wanneer nodig hebt. 

  Verder lezen ›

 • Gulp plugins

  Gulp op zich is al geweldig, maar met een breed scala aan plugins kun je jouw assets pipeline en front-end workflow pas echt goed optimaliseren. In het laatste deel van deze blogserie bespreek ik de belangrijkste plugins en hoe je ze samen kunt inzetten.

  Verder lezen ›

 • Task runners

  Om bij het bouwen van je website taken te automatiseren, zet je een (Javascript) task runner in. Deze zijn beschikbaar in allerlei smaken, zoals Grunt, Gulp & Broccoli. Klinkt niet allemaal even fris, maar dat is het wel! In dit blog aandacht voor Gulp in het bijzonder, want die vinden wij het lekkerst.

  Verder lezen ›

 • Package Management

  Front-end development heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Er zijn veel browsers bijgekomen, er moet een wildgroei aan apparaten worden ondersteund en nieuwe technieken volgen elkaar in razend tempo op. Om dit bij te houden kom je er als front-end developer niet meer mee weg om geen tools in te zetten die jouw workflow optimaliseren. In deze blog serie beschrijf ik welke tools we bij Insyde gebruiken. Ik ga in op hoe en waarom we dat doen en laat ik je zien hoe jij er zelf mee aan de slag kan.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)