• Watervalmethode vs Scrum

  Scrum is geliefd bij veel software-ontwikkelaars. Zo ook bij ons; wij houden echt van scrummen. Maar soms – heel soms – werken wij nog volgens de watervalmethode. Dit doen wij vooral bij projecten waarbij de projectleider aan de klantzijde geen beslissingsbevoegdheid heeft en elk stap aan een leidinggevende, het management of een stuurgroep moet worden verantwoord. Soms is de watervalmethode ook meer geschikt voor website waarop content centraal staat en al in een vroeg stadium helder is hoe de website ingedeeld moet worden en moet werken.

  Doordat wij veel met beiden veel ervaring hebben, weten we inmiddels wat de voordelen en de valkuilen zijn. Een tussenstand.  

  Verder lezen ›

 • Wordpress vs website op maat bouwen

  Voor je bedrijf een website laten maken. Of je eigen idee om turnen in een website. Daar zijn talloze manieren voor. Zo kun je met Wordpress zelf een eenvoudige website maken. Of je besteedt dit uit aan een Wordpress-specialist. Wij bouwen websites op maat en maken daarbij geen gebruik van Wordpress. In dit artikel leg ik je uit waarom en wat de voordelen zijn van maatwerk.

  Verder lezen ›

 • Continuous Delivery

  Continuous delivery header

  De websites die we bij Insyde bouwen worden steeds groter, complexer en door steeds meer bezoekers gebruikt. Downtime door bugs of bijvoorbeeld het online zetten van nieuwe functionaliteit wordt daarmee ook steeds meer kritiek. Reden voor ons om vol in te gaan zetten op Continuous Delivery.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)