• Beoordeel je bazen borrel

  We leren graag. Zodat we kunnen groeien en beter worden in ons vak. Feedback is hierbij essentieel. Wat gaat er goed, wat kan er beter en waar kun je beter direct mee stoppen. Waardevol. Soms pijnlijk. Altijd inzichtelijk. Niet alleen voor medewerkers maar ook voor bazen.

  Verder lezen ›

 • De kracht van Kaizen en waarom de invoering ervan soms moeilijk is

  Wij vinden kwaliteit belangrijk. Het is leuker om een kwaliteitsproduct te maken dan een wegwerpartikel of een product dat steeds stukgaat. Wij geloven erin dat je kwaliteit brengt door continu kleine stappen voorwaarts te maken, door Kaizen te werken. In een eerder artikel heb ik uitgelegd wat de Kaizen-aanpak inhoudt. In dit blogartikel wil ik vooral inzoomen op de kracht van Kaizen en waarom het soms zo verdomde moeilijk toe te passen is.

  Verder lezen ›

 • Kaizen - Continuous Improvement I

  Elke dag een klein beetje verbeteren. Zou dat niet fantastisch zijn? Bij Insyde zijn wij aanhanger van de Kaizen-methode. Nog nooit van gehoord? Geeft niet. In deze blogserie gaan we dieper in op Kaizen. In deze eerste blog leg ik uit wat Kaizen is, wat de doelstellingen zijn en de twee grootste uitdagingen bij het invoeren ervan. En uiteraard stip ik ook nog kort aan hoe wij Kaizen bij Insyde toepassen. In de komende blogs komt onder meer de kracht van Kaizen en hoe wij het toepassen bij de customer support van ons eigen product Easy LMS aan de orde. 

  Oh ja, verwacht in deze blogreeks geen totaalbeeld van Kaizen. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze link en deze link.

  Verder lezen ›

 • Flow, Diepe concentratie, Groei en Afleiding

  Je bent vandaag extra vroeg op kantoor, omdat je nog een uitdagende klus moet afronden. Je start je computer op, pakt een kop koffie en checkt nog snel even je e-mail. Er is een mail van je baas en nog twee vragen van klanten. Die beantwoord je eerst even. De vraag van je baas parkeer je voor later. Eerst die klus afronden. Ben je net lekker bezig, komt één van je collega’s op kantoor, je wenst hem goedemorgen. Ook je andere collega’s druppelen binnen. Goedemorgen. Oké. Nieuwe kop koffie en dan echt aan de slag. Oh ja. Nog even de status van dat ene project doorspreken met je team. Daar komen nog 2 vragen uit die prioriteit hebben. Die los je eerst op. Daarna terug aan je klus. Je moet je er echt even in vastbijten. Telefoon. Dan is het al weer bijna lunch. De morgen is voorbij gevlogen. Na de lunch ben je net lekker een uur bezig als een van de collega’s je wat komt vragen. Dat neemt een half uur. Als je weer op je plaats zit lees je even de berichten op de interne chatberichten. Uit gewoonte check je je e-mail, en zo is de dag bijna voorbij. Voor je gevoel heb je wel hard gewerkt, maar niet bereikt wat je zou willen bereiken.

  Verder lezen ›

Meer weten over ons team?

Bekijk onze medewerkers online. We vinden het leuker om persoonlijk kennis te maken :)