Café du Midi

Of je iets te vieren hebt of niet, bij Café du Midi is het altijd feest. Uit eigen ervaring kunnen we oprecht zeggen dat Phillip en zijn team steeds de heerlijkste gerechten op tafel weten te zetten. We vonden het dan ook een eer en een waar genoegen om de nieuwe website van ons favoriete restaurant te maken: cafedumidi.nl

Alle informatie op één plek

Mooie beelden van de omgeving en informatie die elkaar op een fijne en rustige manier afwisselen. Dat is hoe we de nieuwe website van Café du Midi het beste in één zin kunnen omschrijven.

Voor de homepage hebben we gekozen voor een one-page-ontwerp. De belangrijkste informatie kun je hier direct vinden: openingstijden, het menu, en het reserveringsformulier.

Eten en drinken

Veel restaurantwebsites hebben het menu als een pdf op de website staan. Onhandig als je onderweg even wilt kijken wat er op het menu staat. Op de website van Café du Midi zie je het menu rechtstreeks op de website. Het menu schaalt perfect naar je scherm. Of je nu onderweg op je telefoon even wilt kijken wat er op de bierkaart staat, of thuis achter de pc wilt kijken welke vleesgerechten geserveerd worden: het kan!

Online reserveren

Je kunt via de website direct je reservering plaatsen. Deze komt direct bij Café du Midi binnen en nadat je de bevestiging hebt ontvangen is je reservering geslaagd. 

Omgeving

Een van de redenen dat Café du Midi zo'n fijne plek is, is de prachtige omgeving. Vlak bij de Delfste hout en midden tussen de weilanden is er voor fietsers en wandelaars van alles te doen. Dat wil Philip graag onder de aandacht brengen, alsmede de andere bedrijven in de buurt waar ze graag mee samenwerken.

Is Insyde een geschikte partner voor jou?

Wij geloven in de kracht van een relatie. Samen ervoor gaan. Elkaar uitdagen. Voor langere termijn. Maar we willen best eerst een kop koffie doen om elkaar te leren kennen ;)