Carrièrebeurs

Onze klant Memory organiseert 2 keer per jaar de grootste carrièrebeurs van Nederland met meer dan 10.000 bezoekers per keer. Aan ons het verzoek hun hele website met inschrijfproces te vernieuwen. Een project waarbij techniek, design en oog voor bedrijfsprocessen hand in hand gingen.

De aanleiding

Medewerkers van Memory waren veel tijd kwijt aan het inrichten van de website voor de beurzen. Bovendien leverde de techniek van de website veel stress op. Iets waar je in de laatste drukke week voor de beurs niet op zit te wachten. Juist dan moet de focus van de Memory-medewerkers uitgaan naar het organiseren en stroomlijnen van de beurs. Techniek moet ondersteunend zijn, geen sta-in-de-weg.

Nationale Carrièrebeurs - Homepage

Wat hebben wij gedaan?

Samen met de klant hebben we geïnventariseerd welke processen noodzakelijk zijn voor de organisatie van een succesvolle beurs. Welke content moet de website bevatten om de beursganger en exposant van ideale informatie te voorzien?  En hoe kunnen we de administratieve last verlichten van het genereren en controleren van de tickets?

Daarna hebben we dit plan omgezet in een mooie website waarbij we zowel design als techniek hebben verzorgd.