Quizworks

Het spelen en maken van quizzen was nog nooit zo simpel & leuk! Dat is de claim die Quizworks sinds 2013 uitdraagt. En het lijkt erop dat ze gelijk hebben. 

1. Sterke groei van gebruikers

Sinds de start medio 2013 heeft Quizworks bepaald niet stilgezeten. Begonnen als een intuïtieve, vrolijke tool om zelf multiple choice quizzen te maken met een onbegrensde ambitie: de meest gebruikte quiztool ter wereld worden! De tool werd snel opgepikt door een aantal enthousiastelingen, die aardig genoeg waren om ons van feedback te voorzien. Daarmee groeide niet alleen de mogelijkheden, maar ook het aantal tevreden gebruikers van de quiztool. De filosofie: you have to give a little to get a little. Onder een veelvoud van gratis accounts, zijn er ook enkele betaalde accounts, die doorontwikkeling mogelijk maken.

Quizworks - Dashboard

2. Internationaal op nummer 1.

Door de site in het Engels op te zetten was deze meteen begrijpelijk voor een groot publiek. Later zijn daar nog 5 talen aan toegevoegd. Van de ruim 2 miljoen bezoekers komt ongeveer 1/3 uit de VS en 1/6 uit Nederland, gevolgd door Engeland, Canada, België en India. Met pieken tot zo'n 100.000 bezoekers per dag is dit platform zeer succesvol en komen de nieuwe aanvragen voor een custom quiz met grote regelmaat binnen.

Wil je weten hoe wij werken?

We hebben al laten zien wat we hebben gemaakt. Wil je weten hoe we dat doen? Lees meer over onze werkwijze.