Royal Sens

Zit je ook weleens te frutten aan het etiket op je bierflesje of het label om het soepblik? Wij inmiddels niet meer. Reden: wij hebben de website gemaakt van Royal Sens, de grootste producent van etiketten en verpakkingen uit de food en non-foodwereld. Hun etiketten zijn innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Iets wat ook van de website werd verwacht en is gelukt, al zeggen wij zelf.

Royal Sens wil met haar website een inspiratie zijn voor klanten. Het moet duidelijk de potentie van het bedrijf naar voren brengen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat met de herbouw van de website alleen niet bereikt zou worden. Ook verandering van content en het fotomateriaal was daarvoor absoluut noodzakelijk. Wij hebben Royal Sens uit de brand geholpen door een totaalpakket te bieden.

Rondleiding

De website is de basis en daarmee zijn we begonnen. Na een uitgebreide rondleiding door het bedrijf – indrukwekkend en een onuitputtelijke inspiratiebron – leverden we een innovatief ontwerp. De homepage bestaat uit vier ‘views’. Elk view representeert een onderdeel en vult het hele beeldscherm. Door te scrollen kom je bij de volgende view. Oftewel: een one-pager, maar dan een tikkeltje anders. Zoals Royal Sens ook is.

Producten

Etiketten, shrink sleeves, booklets en tal van andere producten levert Royal Sens. Bij de herbouw van de site is ervoor gekozen om deze allemaal een aparte pagina te geven. Om er op gevonden te worden. Om te laten zien wat zij per product kunnen bieden en in hun mars hebben.