Thuisafgehaald

Thuisafgehaald, een voorloper binnen de 'sharing economy' en een innovatie met diverse positieve bijdrages op zowel lokaal als internationaal terrein. Een online platform voor het delen van eten, het bevorderen van de sociale cohesie en het verminderen van voedselverspilling.

Insyde draagt sinds de eerste schetsen al bij aan de opzet van dit geweldige initiatief en neemt u graag mee in de wondere wereld van Thuisafgehaald en de bijbehorende ontwikkelingen.

Over koken gesproken

Gewapend met €10.000 en een geweldig concept kwamen Jan Thij Bakker en Marieke Hart naar Insyde toe om dromen tot realiteit te maken. Met behulp van de Scrum-methode werd binnen twee weken het eerste concept van Thuisafgehaald online gezet om vervolgens 4 dagen later in DWDD te belanden. Verdere media aandacht van alle mogelijke partijen (Hart van Nederland, Telegraaf, et cetera) zou direct volgen.

Binnen no-time stond de aanmeldingenteller op 3000 en een maatschappelijke sharing economy rondom eten was geboren. 

Thuisafgehaald.nl Homepage

Doorontwikkeling

Naast de lokale culinaire hoogstandjes werd ook de technische klasse steeds belangrijker. Insyde richtte zijn aandacht op de creatieve ideeën van Thuisafgehaald en ontwikkelde verschillende mooie functionaliteit om zo de website nog meer kracht en maatschappelijk nut te geven.

De enthousiaste thuiskoks ontvingen opeens bedankjes van hun afhalers, dagelijkse maaltijdupdates eindigden in de inbox van vele geïnteresseerde bourgondiërs en de koppeling om met Facebook in te loggen voegden allemaal toegevoegde waarde toe aan het initiële concept. Ook achter de schermen optimaliseerde Insyde de techniek, waardoor de ervaring op Thuisafgehaald.nl steeds gestroomlijnder en zorgvuldiger verliep.

Is Insyde een geschikte partner voor jou?

Wij geloven in de kracht van een relatie. Samen ervoor gaan. Elkaar uitdagen. Voor langere termijn. Maar we willen best eerst een kop koffie doen om elkaar te leren kennen ;)