Uipkes Houten Vloeren

Uipkes Houten Vloeren is de laatste jaren een begrip in de houten vloeren wereld en dat is niet alleen te danken aan de geweldige kwaliteit van de vloeren die zij leveren. Online dominantie op vele belangrijke zoekopdrachten heeft een grote bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van de houten vloeren, waardoor steeds meer mensen in aanraking kwamen met échte kwaliteit.

Insyde verzorgde de leidende SEO strategie, techniek en linkbuilding. Allemaal in goede samenwerking met Martin Uipkes, die zelf ook het nodige heeft weten bij te dragen aan dit online succes!

Vanaf het begin

In het begin van 2011 startte Martin Uipkes met de bouw van de nieuwe website van Uipkes Houten Vloeren. De toenmalige webbouwer bleek echter niet geheel in staat om de juiste techniek te verzorgen die nodig is voor een degelijke implementatie van SEO werkzaamheden.

Insyde adviseerde in eerste instantie alleen vanuit SEO oogpunt en was niet in staat om samen met de toenmalige partij tot een goed werkend systeem te komen. Hierdoor konden SEO werkzaamheden niet succesvol worden geïmplementeerd en bleef online succes uit.

In november 2011 besloot Martin om in zijn geheel met het webdesignbureau Insyde in zee te gaan en zowel de techniek als het SEO traject door Insyde te laten uitvoeren. Een belangrijke mijlpaal die zelfs tot op heden nog veel positieve effecten ziet.

Uipkes houten vloeren - Homepage

 

Ambitie, passie en kwaliteit

De ambities van Martin Uipkes waren een belangrijke drijfveer achter de doorontwikkeling van de website, aangezien de samenwerking met Insyde op deze manier vloeiend verliep. Door te durven investeren in SEO konden veel resultaten worden bewerkstelligd met behulp van werkzaamheden en advies op maat.

Zo zag Insyde onder andere het belang in van copywriting en werd http://www.uipkesvloeren.nl de koning op het gebied van informatie over zowel hout, houten vloeren als voorbeeldprojecten. Daarnaast werd veel tijd geïnvesteerd in het vinden van de juiste links, partners en bedrijfsvermeldingen om zo de online aanwezigheid van Uipkes Vloeren duidelijk kenbaar te maken aan Google en de andere zoekmachines.

Is Insyde een geschikte partner voor jou?

Wij geloven in de kracht van een relatie. Samen ervoor gaan. Elkaar uitdagen. Voor langere termijn. Maar we willen best eerst een kop koffie doen om elkaar te leren kennen ;)