Summer Internship 2019: Internationaal Implementatie Consultant Easy LMS

In 2018 organiseerden wij in samenwerking met Proteus Eretes een Summer Internship voor developers. Dit jaar hebben wij ook ruimte voor een internationaal implementatieconsultant voor ons eigen product Easy LMS.

Sta jij te trappelen om deze zomer uitdagende vragen van onze klanten te beantwoorden? Of hen een demo te geven waarbij je ons product presenteert? Laat dan snel je gegevens bij ons achter.

Easy LMS     

Wie zoeken wij? 

We hebben geen specifieke kwalificaties waaraan je moet voldoen. Of vaardigheden die je al moet bezitten. Het belangrijkste vinden wij jouw persoonlijkheid en motivatie. Maar om je toch een idee te geven of dit iets voor jou is. Dit Summer Internship past bij jou als je: 

  • Het leuk vindt om mensen (op weg) te helpen met onze software.
  • Plezier haalt uit het onderzoeken of de wensen van onze klanten haalbaar zijn binnen onze software en hen daarover te adviseren.
  • In staat bent om te begrijpen hoe de klant de software wil gebruiken en daar jouw hulp op aan kunt passen.
  • Wilt leren hoe je goede software demonstratie kan geven.
  • Goed Engels spreekt en schrijft (op moedertaalniveau of vergelijkbaar). 

Waar kom je terecht? 

Bij Insyde, een webdevelopmentbureau – 20 man sterk – in hartje Delft. Je komt te werken in een internationaal team van vijf implementatie consultants. Samen met hen en met de developers en ontwerpers van Easy LMS zorg jij ervoor dat klanten blij worden als ze Easy LMS gebruiken. We werken agile en er heerst een collegiale sfeer waarbij je de mogelijkheid hebt om jouw ideeën te delen. 

Wat is Easy LMS? 

Easy LMS is onze digitale leeromgeving. In een kleine 5 jaar tijd is ons product uitgegroeid tot een volwaardig Learning Management Systeem met meer dan 2000 betalende klanten wereldwijd, onder andere grote multinationals als Shell, Heineken, Unilever. Met het LMS kunnen klanten examens, assessments, quizzen en cursussen creëren. Nog een leuk feitje: het systeem heeft meer dan 1 miljoen gebruikers. 

Wat ga je doen? 

Het is een heel lijst uiteenlopende taken waarmee jij in aanraking zult komen tijdens het Summer Internship:

  • Klanten helpen met het implementeren van onze software
  • Demo’s geven aan klanten
  • Voorstellen maken voor custom made projecten en het opstellen van technische briefings, zodat de developers aan de slag kunnen• Informeren van klanten over (nieuw) functionaliteiten
  • Onderzoeken en noteren van klantenwensen voor verdere productontwikkeling
  • Informatie en marketing materiaal verschaffen aan klanten zodat zij onze software onder hun doelgroep kunnen promoten 

Tijdens je Summer Internship krijg je intensieve begeleiding van een senior implementatie consultant. Hij leert je kennis maken met onze software en de systemen die wij gebruiken om onze klanten te kunnen helpen. 

"It's really great to be able to help customers from all over the world use our product. Our team is small, but fun!"

Caroline Vermeulen, international implementatie consultant 

Reageren! 

Sta jij te springen om deze zomer bij je consultancy kwaliteiten te ontdekken? Reageer dan direct door een leuke mail en je CV op te sturen naar jeroen@insyde.nl. Wil je nog meer informatie over het Summer Internship voordat je beslist? Dan moet je ook bij Jeroen zijn. Je kunt hem mailen of bellen op 015-256 82 62. 

Veelgestelde vragen over het Summer Internship 

Q: Kan ik bij jullie op kantoor werken? 

A: Ja, je krijgt een eigen plekje bij ons op kantoor. Sterker nog, daar geven we de voorkeur aan. Zo leer jij het meest van ons en wij van jou. 

Q: Kan ik thuis werken? 

A: Liever niet. We geven er de voorkeur aan dat je bij ons op kantoor werkt. Je werkt namelijk nauw samen met andere programmeurs en dat gaat het beste als je direct contact kunt hebben. 

Q: Betalen jullie een stagevergoeding? 

A: Ja, wij betalen zeker een stageveroeding. Dat bespreken we als je langskomt om kennis te maken. 

Q: Waar is jullie kantoor? 

A: Wij zitten in hartje Delft, aan de Oude Delft 48. 

Q: Hoelang duurt het Summer Internship? 

A: Wij gaan uit van minimaal 6 weken, maar langer mag ook. Heb je ook een zomervakantie gepland? Dan kijken we samen hoe we het summer internship hieromheen kunnen plannen. 

Q: Wat zijn de werktijden? 

A: Wij zijn daarin flexibel. Je begint hoe laat je wilt, maar iedereen is wel voor 9.30 binnen. Best een schappelijk begintijd, toch? 

Q: Lunch en koffie? 

A: Zeer belangrijk, en optimaal door ons verzorgd. Wij staan bekend om onze lunches. Eitjes, tosti en op dinsdag een snack. Bij ons gebeurt het. Verder is ons koffieapparaat ook fameus. Ons koffiezetapparaat zet espresso, cappuccino of gewone koffie. We hebben versgebrande koffiebonen die wekelijks worden bezorgd door Miss Morrison. Lust je geen koffie? Geen probleem. We hebben ook nog een gazillion theesmaken en onze koelkast is gevuld met fris- en fruitdranken. Tijdens de vrijdagmiddagborrel serveren we diverse (speciaal)biertjes.