Summer Internship 2019: PHP-Developer voor Easy LMS

Ons Summer Internship 2018 was een daverend succes! 8 weken lang werkten twee programmeurs in de dop mee om ons eigen product Easy LMS nog beter en slimmer op te zetten.

In 2019 organiseren we daarom opnieuw in samenwerking met Proteus Eretes een Summer Internship. Wil er deze zomer bij zijn? Laat dan snel je gegevens bij ons achter.

Easy LMS     

Wie zoeken wij? 

Jij kunt al programmeren, doet dit graag in je vrije tijd of in commissieverband bij IRIS of Webcie. Je vindt het tof om voor complexe problemen, simpele gebruiksvriendelijke oplossingen te bedenken. 

Waar kom je terecht? 

Bij een webdevelopmentbureau – 20 man sterk – in hartje Delft. Ons kantoor ademt softwareontwikkeling. In multidisciplinaire teams van programmeurs, front-end developers, projectleiders en designers zetten wij ons in om mooie en goedwerkende webapplicaties te maken voor klanten. Maar de meeste tijd besteden we aan ons eigen product: Easy LMS. En daarvoor ga jij aan de slag. 

Wat is Easy LMS? 

Easy LMS is onze digitale leeromgeving. In een kleine 5 jaar tijd is ons product uitgegroeid tot een volwaardig Learning Management Systeem met meer dan 2000 betalende klanten wereldwijd, onder andere grote multinationals als Shell, Heineken, Unilever. Met het LMS kunnen klanten examens, assessment, quizzen en cursussen creëren. Nog een leuk feitje: het systeem heeft meer dan 1 miljoen gebruikers. 

Wat ga je doen? 

Je werkt in teamverband met onze senior programmeurs en designers aan uiteenlopende features voor het product. Tijdens het Summer Internship leer je het volgende:

  • Test driven development
  • Het schrijven van unit en functionele testen
  • Werken met verschillende designpatterns zoals MV en Events/Controllers.
  • Werken met een framework (Yii-framework)
  • Hoe continuous deployment werkt
  • VM, Jenkins, Jira, Bitbucket, codeception, PHP-storm en nog veel meer. 
  • Samenwerken in een team van programmeurs, designers, front-end developers, tester en de supportmedewerkers. 

Tijdens je Summer Internship krijg je intensieve begeleiding van een senior programmeur. Hij neemt met jou je plan van aanpak door, beantwoordt je vragen en doet code reviews. Op basis van zijn feedback leer jij je code nog slimmer opschrijven. 

"Het Summer Internship is de perfecte kans om ervaring op te doen die niet aangeboden wordt op de universiteit. Verder is het supertof om te werken aan een groot project dat veel gebruikt wordt. Ik had deze ervaring niet willen missen, mede omdat het team zo gezellig en behulpzaam was."

Rens Hamburger - deelnemer Summer Internship 2017

"Ik had nooit verwacht zo veel te kunnen leren in zo'n relatief korte tijd, ik ben gewoon een programmeur geworden!"

Tim de Bruijn - deelnemer Summer Internship 2018

Reageren! 

Sta jij te springen om deze zomer bij ons beter te leren programmeren? Reageer dan direct door een leuke mail en je CV op te sturen naar jeroen@insyde.nl

Veelgestelde vragen over het Summer Internship 

Q: Kan ik bij jullie op kantoor werken? 

A: Ja, je krijgt een eigen plekje bij ons op kantoor. Sterker nog, daar geven we de voorkeur aan. Zo leer jij het meest van ons en wij van jou. 

Q: Kan ik thuis werken? 

A: Liever niet. We geven er de voorkeur aan dat je bij ons op kantoor werkt. Je werkt namelijk nauw samen met andere programmeurs en dat gaat het beste als je direct contact kunt hebben. 

Q: Betalen jullie een stagevergoeding? 

A: Ja, wij betalen zeker een stageveroeding. Dat bespreken we als je langskomt om kennis te maken. 

Q: Waar is jullie kantoor? 

A: Wij zitten in hartje Delft, aan de Oude Delft 48. 

Q: Hoelang duurt het Summer Internship? 

A: Wij gaan uit van minimaal 6 weken, maar langer mag ook. Heb je ook een zomervakantie gepland? Dan kijken we samen hoe we het Summer Internship hieromheen kunnen plannen. 

Q: Wat zijn de werktijden? 

A: Wij zijn daarin flexibel. Je begint hoe laat je wilt, maar iedereen is wel voor 9.30 binnen. Best een schappelijk begintijd, toch? 

Q: Lunch en koffie? 

A: Zeer belangrijk, en optimaal door ons verzorgd. Wij staan bekend om onze lunches. Eitjes, tosti en op dinsdag een snack. Bij ons gebeurt het. Verder is ons koffieapparaat ook fameus. Ons koffiezetapparaat zet espresso, cappuccino of gewone koffie. We hebben versgebrande koffiebonen die wekelijks worden bezorgd door Miss Morrison. Lust je geen koffie? Geen probleem. We hebben ook nog een gazillion theesmaken en onze koelkast is gevuld met fris- en fruitdranken. Tijdens de vrijdagmiddagborrel serveren we diverse (speciaal)biertjes.  

Kom je werken en jezelf ontwikkelen bij Insyde?