Stagiair gezocht: UX-designer met lef

Ben jij op zoek naar een leerzame UX design stage waarbij je de vrijheid krijgt om je eigen plan te trekken? Dan hebben wij een mooie stage voor jou. 

Wie zoeken wij? 

Je bent derde- of vierdejaars student User Experience Design, Interaction Design of Communication and Multimedia Design. Tijdens je opleiding heb je al een stevige basis gelegd; je snapt het samenspel tussen technologie en de ervaringen, doelen en het gedrag van mensen. Je kunt experimenten opzetten en aan de hand van de verkregen data een advies met concrete, haalbare verbeterpunten opstellen. 

Bij ons krijg je de kans om jouw theoretische kennis in de praktijk in te zetten. Je durft daarbij - daar waar nodig - ook van de gebaande paden af te wijken. Sterker nog: je bent kritisch en gunt ons een inkijkje in je creatieve geest. Oh ja: je bent niet vies van zelf een beetje front-enden en spreekt zowel goed Nederlands als Engels. 

Wat ga je doen? 

Wij hebben een onderzoeksopdracht voor je klaar liggen waarbij je de vrijheid hebt om deze op je eigen manier in te vullen. De opdracht draait om ons online leerplatform Easy LMS. Met dit platform kunnen bedrijven of scholen examens, cursussen, quizzen of assessments voor hun werknemers of studenten maken. Jij gaat het volgende doen: 

  • Onderzoeken hoe wij de onboarding van onze bezoekers kunnen verbeteren. Hoe kunnen wij bezoekers van begin tot eind beter door de tool leiden? Nu haken potentiële klanten vaak af, omdat ze door de bomen het bos niet meer zien. Zoveel mogelijkheden biedt het platform. 
  • Onderzoeken hoe wij op een slimme wijze nieuwe features aan bestaande klanten kunnen introduceren. Welke hulpmiddelen moeten wij hiervoor inzetten? 
  • Onderzoeken hoe wij enkele voor ons belangrijke pagina’s kunnen optimaliseren. Denk hierbij aan de homepage, abonnementenoverzicht en landingspagina’s binnen de omgeving van de klant. 

Aan het eind van de stage heb je een advies klaar waarmee wij meteen aan de slag kunnen. Het zou helemaal tof zijn als jij zelf nog kunt helpen om dit advies ook daadwerkelijk door te voeren. 

Om tot het advies te komen heb je alle ruimte om zelf experimenten op te zetten (met first time users), data te verzamelen en te testen met echte gebruikers. Tijdens je stage zul je veel samenwerken met onze front-end developers en onze support consultants. 

Waar kom je terecht? 

Bij Insyde, een webdevelopmentbureau – 20 mensen sterk – in hartje Delft. Ons kantoor ademt softwareontwikkeling. In multidisciplinaire teams van programmeurs, front-end developers, projectleiders en designers zetten wij ons in om van ons eigen product Easy LMS een succes te maken. En vooralsnog lukt dat: ons learning management system heeft meer dan 2000 klanten in meer dan 120 landen. Ons doel is om dit de komende drie jaar te verdubbelen. En net als altijd zullen wij ook dit succes vieren. 

Wat bieden wij? 

  • Een open en informeel team bestaande uit jonge, hoogopgeleide collega’s. 
  • Sterke focus op kwaliteit en vakmanschap
  • Intensieve begeleiding van ontwerpers en developers
  • Bijzonder leerklimaat
  • Sterke focus op persoonlijke ontwikkeling 
  • Uitstekende arbeidsomstandigheden 
  • De mogelijkheid om slim en gefocust werken af te wisselen met Fifa 2018 of een biertje op de vrijdagmiddag. 

Reageren! 

Heb jij zin om je jouw UX-designvaardigheden in de praktijk te brengen? Reageer dan direct door een leuke mail en je CV op te sturen naar jeroen@insyde.nl

Onze sollicitatieprocedure 

Stap 1: Je solliciteert

Je stuurt ons je CV en sollicitatiebrief. We reageren zo snel als mogelijk. 

 Stap 2: We maken kennis

Je komt bij ons op kantoor voor een kennismaking. Wij vertellen je meer over de inhoud van de stage en het bedrijf en jij vertelt meer over jezelf. Ons doel? Kijken of er een klik is. 

Stap 3: We maken nog een keer kennis 

Zelfde kantoor, andere mensen. We gaan dieper in op de inhoud van de stage en jouw kwaliteiten. 

Stap 4: We doen je een voorstel

We maken een voorstel dat je niet kunt weigeren. 

Stap 5: Welkom bij Insyde

Als jij je stagecontract komt tekenen, bepalen we wanneer jij begint. We vieren je komst met champagne. Dus alvast één tip: oefen alvast met het openen van een champagnefles. 

FAQ over de stage

Q: Kan ik bij jullie op kantoor werken? 

A: Ja, je krijgt een eigen plekje bij ons op kantoor. Sterker nog, daar geven we de voorkeur aan. Zo leer jij het meest van ons en wij van jou. 

Q: Kan ik thuis werken? 

A: Liever niet. We geven er de voorkeur aan dat je bij ons op kantoor werkt. Je werkt namelijk nauw samen met onze front-enders en support consultants en dat gaat het beste als je direct contact kunt hebben. 

Q: Betalen jullie een stagevergoeding? 

A: Ja, wij betalen zeker een stagevergoeding. Dat bespreken we als je langskomt om kennis te maken. 

Q: Waar is jullie kantoor? 

A: Wij zitten in hartje Delft, aan de Oude Delft 48. 

Q: Hoelang duurt de stage?  

A: Wij gaan uit van minimaal 3 maanden, maar langer mag ook. Graag zelfs :-)  

Q: Wat zijn de werktijden? 

A: Wij zijn daarin flexibel. Je begint hoe laat je wilt, maar iedereen is wel voor 9.30 binnen. Best een schappelijke begintijd, toch? 

Q: Lunch en koffie? 

A: Zeer belangrijk, en optimaal door ons verzorgd. Wij staan bekend om onze lunches. Eitjes, tosti en op dinsdag een snack. Bij ons gebeurt het. Verder is ons koffieapparaat ook fameus. Ons koffiezetapparaat zet espresso, cappuccino of gewone koffie. We hebben vers gebrande koffiebonen die wekelijks worden bezorgd door Miss Morrison. Lust je geen koffie? Geen probleem. We hebben ook nog een gazillion theesmaken en onze koelkast is gevuld met fris- en fruitdranken. Tijdens de vrijdagmiddagborrel serveren we diverse (speciaal)biertjes.  

Kom je werken en jezelf ontwikkelen bij Insyde?