Junior webdeveloper vacature

Ben jij starter op de arbeidsmarkt en wil je graag aan de slag als webdeveloper? Bij Insyde bieden we je een omgeving waar jonge hoogopgeleiden werken en waar zowel vakmanschap als werkplezier centraal staat.

Inhoud vacature junior webdeveloper 

Wij gaan ervan uit dat je al wat ervaring hebt met het ontwikkelen van websites, vanuit een (bij)baan, freelance-werk of hobby. Verder vind je het tof om simpele oplossingen voor complexe vraagstukken te bedenken en je wilt je hierin graag verder ontwikkelen. Wij helpen je daarbij. Vanaf dag 1 begeleiden we je intensief. Het eerste doel is dat je leert werken met veel verschillende technieken, talen en frameworks. Daarnaast moet je de (technische) Insyde-omgeving leren kennen en onze stijl van programmeren begrijpen. Je werkt veel met PHP, MySQL, Javascript, HTML en JQuery.

Je leert het snelst door meteen aan de slag te gaan. Je krijgt afgebakende opdrachten die resulteren in bijvoorbeeld verbeterde modules, functionaliteiten of nieuwe technieken. Je levert dus al snel een waardevolle bijdrage. Wat je maakt, code review je met een senior developer. Hij laat je alternatieve oplossingen voor het probleem zien en legt uit hoe hij bepaalt hoe hij programmeert. Door deze directe feedback leer je heel snel, en kun je al gauw slimmer werken.

Wij werken bij Insyde aan de hand van de Scrum methode. In multidisciplinaire teams werk je samen met meerdere programmeurs, front-end-developer, designer, SEO-specialist en software-tester.

Jouw werkdag bij Insyde

Je zit met een Scrum-team in een sprint voor een toffe webapplicatie. Om 10.00 uur is een korte stand-up met het team. Maar daarvoor kun je eerst nog de subtaak van gisteren afronden. Terwijl PHPStorm het project op je virtual machine bijwerkt met de GIT repository, kijk je nog eens naar de schattingen en je plan van aanpak. Kloppen deze nog? Nee, toch niet. Het is iets pittiger, dan gedacht. Voor de lunch verwacht je klaar te zijn. Dit vertel je het team ook tijdens de stand-up. 

Tussen 12.30 en 13.00 wordt een half uur gezamenlijk geluncht: broodjes of tosti’s en een vers gekookt eitje. Of misschien is er vandaag wel een broodje hamburger of kroket. Na de lunch tik je de senior programmeur op zijn schouder: samen de code reviewen. Uit deze review blijkt dat er ook nog een andere, betere manier was om het probleem op te lossen. In een uur refactor je de code en heb je de nieuwe aanpak onder de knie. Na een laatste check push je je subtaak naar GIT, alle testen slagen! Mooi. Op naar de volgende subtaak.

Hiervoor overleg je met de Scrummaster. Samen bepalen je waarmee je aan de slag gaat. Je maakt een plan van aanpak en deel je taak op in verschillende subtaken en maakt schatting. Met de senior check je dubbel of jouw plan logisch is. Dat is het. Let’s go.

Voor 18.00 rond je je openstaande taken af en commit je je werk zodat je morgen meteen verder kunt. Nog even de uren schrijven in Jira: 8 uur gelogd en 5,6 user points geburnd. Mooi op schema voor de velocity van 0.7. Eventuele knelpunten schrijf je op zodat je ze morgen tijdens de stand-up kunt bespreken.

Wat vragen wij

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau
 • Je bent leergierig en je wilt je graag ontwikkelen als programmeur
 • Je hebt hobbymatig of tijdens je studie al verschillende projecten gedaan.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen in OO PHP, MySQL en Javascript
 • Je wilt werken in een omgeving waar kwaliteit van code en product belangrijk is.

Wat mag je van ons verwachten

 • Een open en informeel team, een mix van jonge en ervaren hoogopgeleide collega’s
 • Bijzonder leerklimaat en focus op vakmanschap
 • Sterke focus op persoonlijke ontwikkeling
 • De mogelijkheid om slim en gefocust werken af te wisselen met een spelletje tafelvoetbal of FIFA 2016.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer 
  Heb je gesolliciteerd? Superleuk! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen. 
 • Eerste gesprek 
  Zien wij het in je zitten? Dan kom je gezellig bij ons op gesprek. Eerst eens kennismaken, onder het genot van een kop koffie. Met af en toe een moeilijke vraag. Maar vooral de focus op je motivatie: wat wil je en waarom. Is er een klik met ons en het bedrijf. 
 • Tweede gesprek 
  Je komt nog een keer gezellig bij ons op kantoor. Nu gaan we je echt moeilijke vragen stellen. En veel. Vooral over de functie en vakinhoudelijk. 
 • Assessment
  We vragen je om een technische puzzel op te lossen, zodat we zien wat je kan en of je het leuk vindt. 
 • Contractvoorstel
  We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren
 • In dienst
  Even een krabbeltje en klaar. Welkom! We vieren je komst met champagne.

Meteen beginnen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline Heijkoop - de Vor via caroline@insyde.nl of 015-2568262.

Je kunt je sollicitatie met CV opsturen naar caroline@insyde.nl.

Bericht voor recruiters

We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar ook dat doen we liever zelf.