Insyde Summer Internship 2020

Sinds 2017 organiseren wij samen met Proteus Eretes een Summer Internship. Vind jij het leuk om in de zomermaanden aan een betaalde bijbaan te beginnen? En andere dingen te leren dan je op de universiteit hebt geleerd. Vanaf 6 juli 2020 kun je deelnemen aan het Summer Internship. 

Beschikbare plekken 

Binnen Insyde werken verschillende disciplines. Van front-enders tot implementatie consultants. Binnen deze twee teams hebben wij een plek vrij voor jou: 

Wat kun je verwachten? 

Deze zomer stomen wij jou klaar voor het echte werk, in de discipline van jouw voorkeur. Wij zien jou als een volwaardig teamlid. Dit betekent dat jij ook volop meedraait met onze dagelijkse werkzaamheden en projecten. Zodat jij eens kunt ervaren hoe het in de praktijk eraan toe gaat. Als volwaardig teamlid worden jouw ideeën ook gewaardeerd. Dus schroom niet om je mening te geven of met creatieve ideeën te komen. 

Wees gerust: we gooien je niet in het diepe. Jij krijgt tijdens je zomerstage volop begeleiding. We starten met een aantal cursussen uit ons eigen systeem, zodat je ons bedrijf goed leert kennen. Ook koppelen we je aan een teamlid waarmee jij tijdens je stage optrekt. 

Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, tijdens en na het werk. We barbecueën één keer in de maand, we hebben uitgebreide lunches en wat te denken van onze vrijdagmiddagborrel. Een leuke activiteit ligt altijd op de loer. 

Wil je een beter idee krijgen hoe werken bij Insyde is? Lees dan eens onze blog op Easy LMS. 

Enthousiaste voorgangers 

"Het Summer Internship is de perfecte kans om ervaring op te doen die niet aangeboden wordt op de universiteit. Verder is het supertof om te werken aan een groot project dat veel gebruikt wordt. Ik had deze ervaring niet willen missen, mede omdat het team zo gezellig en behulpzaam was."

Rens Hamburger - programmeur Summer Internship 2017 

"Ik had nooit verwacht zo veel te kunnen leren in zo'n relatief korte tijd, ik ben gewoon een programmeur geworden!"

Tim de Bruijn - programmeur Summer Internship 2018 

"Het is superleuk om deel uit te maken van een internationaal team en klanten van over de hele wereld te helpen. Tijdens het geven van demo's heb ik pas geleerd wat echt luisteren is en hoe goed het is om goede vragen te stellen. Maar nu kan ik het, zeer waardevol."

Sharda Wolterink - support consultant Summer Internship 2019 

FAQ

Q: Gaat het Summer Internship nog wel door vanwege Coronacrisis? 

Wij zijn positief ingesteld en gaan er vanuit dat de beperkende maatregelen per 1 juni teruggeschaald zullen worden. En wij weer gewoon weer op kantoor werken, een voorwaarde om het Summer Internship door te laten gaan. Het kennismakingsgesprek kunnen we online doen. 

Mochten de maatregelen van kracht blijven, of geintensiveerd worden, dan zullen we het Summer Internship afgelasten, of verplaatsen naar het najaar (mits dat in jouw schema past). Kortom, solliciteren kan altijd, en we hopen dat het doorgaat. 

Q: Kan ik bij jullie op kantoor werken? 

A: Ja, je krijgt een eigen plekje bij ons op kantoor. Sterker nog, daar geven we de voorkeur aan. Zo leer jij het meest van ons en wij van jou. 

Q: Kan ik thuis werken? 

A: Liever niet. We geven er de voorkeur aan dat je bij ons op kantoor werkt. Je werkt namelijk nauw samen met andere programmeurs en dat gaat het beste als je direct contact kunt hebben. 

Q: Betalen jullie een stagevergoeding? 

A: Ja, wij betalen zeker een stageveroeding. Dat bespreken we als je langskomt om kennis te maken. 

Q: Waar is jullie kantoor? 

A: Wij zitten in hartje Delft, aan de Oude Delft 48. 

Q: Hoelang duurt het Summer Internship? 

A: Wij gaan uit van minimaal 6 weken, maar langer mag ook. Heb je ook een zomervakantie gepland? Dan kijken we samen hoe we het Summer Internship hieromheen kunnen plannen. 

Q: Wat zijn de werktijden? 

A: Wij zijn daarin flexibel. Je begint hoe laat je wilt, maar iedereen is wel voor 9.30 binnen. Best een schappelijk begintijd, toch? 

Q: Lunch en koffie? 

A: Zeer belangrijk, en optimaal door ons verzorgd. Wij staan bekend om onze lunches. Eitjes, tosti en avocado's, meerdere smeersels. Bij ons gebeurt het. Verder is ons koffieapparaat ook fameus. Ons koffiezetapparaat zet espresso, cappuccino of gewone koffie. We hebben versgebrande koffiebonen die wekelijks worden bezorgd door Miss Morrison. Lust je geen koffie? Geen probleem. We hebben ook nog een gazillion theesmaken en onze koelkast is gevuld met fris- en fruitdranken. Tijdens de vrijdagmiddagborrel serveren we diverse (speciaal)biertjes.

Q: Welke taal spreken jullie op kantoor? 

Wij zijn een internationaal, jong team. We spreken dan ook hoofdzakelijk Engels. Maar het gebeurt toch zeer regelmatig dat we terugvallen in het Nederlands. Sorry, macht der gewoonte. Dit hangt ook een beetje af van bij wie je in het team zit. 

Partners van dit Summer Internship 

Easy LMS     

Wil je weten hoe wij werken?

Easy LMS begon klein en is inmiddels groot. Wil je weten hoe wij dat bereikt hebben? Lees meer over onze werkwijze.