Summer Internship 2020: PHP-Developer

Ons Summer Internship was in voorgaande jaren een daverend succes! 8 weken lang werkten twee programmeurs in de dop mee om ons eigen product Easy LMS nog beter en slimmer op te zetten.

In 2020 organiseren we daarom opnieuw in samenwerking met Proteus Eretes een Summer Internship. Wil er deze zomer bij zijn? Laat dan snel je gegevens bij ons achter.

Easy LMS     

Wie zoeken wij? 

Jij kunt al programmeren, doet dit graag in je vrije tijd of in commissieverband bij IRIS of Webcie. Je vindt het tof om voor complexe problemen, simpele gebruiksvriendelijke oplossingen te bedenken. 

Waar kom je terecht? 

Bij een webdevelopmentbureau – 20 man sterk – in hartje Delft. Ons kantoor ademt softwareontwikkeling. In multidisciplinaire teams van programmeurs, front-end developers, projectleiders en designers zetten wij ons in om mooie en goedwerkende webapplicaties te maken voor klanten. Maar de meeste tijd besteden we aan ons eigen product: Easy LMS. En daarvoor ga jij aan de slag. 

Wat is Easy LMS? 

Easy LMS is onze digitale leeromgeving. In een kleine 5 jaar tijd is ons product uitgegroeid tot een volwaardig Learning Management Systeem met meer dan 2000 betalende klanten wereldwijd, onder andere grote multinationals als Shell, Heineken, Unilever. Met het LMS kunnen klanten examens, assessment, quizzen en cursussen creëren. Nog een leuk feitje: het systeem heeft meer dan 1 miljoen gebruikers. 

Wat ga je doen? 

Je werkt in teamverband met onze senior programmeurs en designers aan uiteenlopende features voor het product. Tijdens het Summer Internship leer je het volgende:

  • Test driven development
  • Het schrijven van unit en functionele testen
  • Werken met verschillende designpatterns zoals MV en Events/Controllers.
  • Werken met een framework (Yii-framework)
  • Hoe continuous deployment werkt
  • VM, Jenkins, Jira, Bitbucket, codeception, PHP-storm en nog veel meer. 
  • Samenwerken in een team van programmeurs, designers, front-end developers, tester en de supportmedewerkers. 

Tijdens je Summer Internship krijg je intensieve begeleiding van een senior programmeur. Hij neemt met jou je plan van aanpak door, beantwoordt je vragen en doet code reviews. Op basis van zijn feedback leer jij je code nog slimmer opschrijven. 

"Omdat wij op één product focussen, kun je echt de diepte in gaan. Maar ook eens nieuwe technieken proberen."

Joan Belder, developer Easy LMS

Reageren! 

Sta jij te springen om deze zomer bij ons beter te leren programmeren? Reageer dan direct door een leuke mail en je CV op te sturen naar caroline@insyde.nl Wil je nog meer informatie over het Summer Internship voordat je beslist? Dan moet je ook bij Caroline zijn. Je kunt haar mailen of bellen op 015-256 82 62.