Search Engine Optimization (SEO)

Google zet zich in voor een open en toegankelijk internet voor iedereen. Daarom worden websites met een goede gebruikerservaring beloond met hoge posities in de zoekresultaten. Insyde helpt je een krachtige, gebruiksvriendelijke en relevante website te realiseren.

Insyde is official Google Partner en kwalitatieve SEO specialist. Met een Google Qualified expert in ons team (zowel voor Adwords als voor Analytics) volgen we de ontwikkelingen op de voet en adviseren onze klanten gevraagd en ongevraagd hoe hiermee om te gaan.

Er zijn heel veel facetten die invloed hebben op je vindbaarheid: sitestructuur, teksten, inkomende links, laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, autoriteit, HTML-validiteit en zo verder. Wij beginnen met het belangrijkste en helpen je stelselmatig terrein te winnen binnen de zoekresultaten. 

Enkele werkzaamheden die we voor je kunnen uitvoeren: 

On page optimalisatie

We geloven dat niemand betere content aan kan leveren dan jij. Jij hebt de kennis in huis, de ervaring met je doelgroep en je producten en kunt daar de beste informatie over genereren. Maar, met alle respect, dat wil niet zeggen dat je daar ook goede pagina's mee kunt vullen. Wij kijken naar je bestaande teksten, leggen deze naast je website-doelen en passen hier en daar de volgorde, inhoud, opmaak en meta-informatie aan, zodat Google precies oppakt waar jij op gevonden wil worden. 

Wil je van scratch goede SEO-teksten maken? Dan helpen wij je door middel van een handig hulpmiddel: een SEO-template. Alle elementen die je vindbaarheid beïnvloeden, vullen wij alvast in met de termen op waar jouw doelgroep zoekt. Dit doen wij op basis van zoekwoordenonderzoek. Ook bedenken wij alvast pakkende tussenkoppen. Dus: niet meer nadenken over de tekstopbouw, maar direct schrijven. Met de zekerheid dat het qua SEO goed zit. 

Linkbuilding

Google beoordeelt jouw toegevoegde waarde aan het internet door te kijken hoeveel er over je gepraat wordt. Dat berekenen ze aan de hand van inkomende links vanaf externe websites (ook social media). En of deze 'linkpartners' ook wel aansluiten bij jouw diensten en producten. Koop nooit links in, hoe aantrekkelijk het aanbod ook. Kwalitatieve linkbuilding kost tijd, maar is het waard. Lees hier meer over linkbuilding.

Site- en interne linkstructuur

Google wil graag alles en iedereen een plekje geven. Je sitestructuur biedt houvast. Een subpagina hoort bij zijn hoofdpagina, dat is logisch voor de bezoeker en dus ook voor Google. Als er op 1 subpagina informatie staat die aansluit bij een subpagina van een andere hoofdpagina dan leg je dit verband met interne links. Ook daar zit logica in. Wij helpen je graag bij het opzetten of optimaliseren van deze logica.

Neem contact met ons op

Benieuwd welke onderdelen binnen jouw website meer aandacht kunnen gebruiken? Welke strategieën nodig zijn om tot meer bezoekers en zichtbaarheid te komen?

Vraag een advies op maat aan

Is Insyde een geschikte partner voor jou?

Wij geloven in de kracht van een relatie. Samen ervoor gaan. Elkaar uitdagen. Voor langere termijn. Maar we willen best eerst een kop koffie doen om elkaar te leren kennen ;)