Strategie

Het begint met een idee. Maar hoe je dat idee uitwerkt is misschien nog wel belangrijker. Wij denken mee. Brengen informatie inzichtelijk in beeld. Stellen vragen. Zetten je aan het denken. En dan aan de slag!

Websitestrategie

Je wilt met je website een doel bereiken (misschien zelfs meer dan 1). En niet alleen 'online zijn'. Voordat we Photoshop openen en voordat we de eerste regel code schrijven gaan we met jou aan tafel en stellen we je vragen. 

Ons idee: jij weet wat je wil. Wij weten hoe het internet werkt. Samen maken we een sterk plan.

Met jouw antwoorden op de vragen en vanuit onze expertise over het internet stellen we een websitestrategie op. Daarin behandelen we o.a.:

  1. Voor wie is de website bedoeld?
  2. Wat gaan zij op de website doen?
  3. Hoe komen ze daar terecht?
  4. En hoe kun jij zien of dat lukt?

Contentstrategie

Een website is nooit af. Wel 'af genoeg' om online te zetten en je hypothese (zijn er mensen geïnteresseerd?) te toetsen. Maar ook na oplevering is het belangrijk dat je regelmatig aan je website werkt. Onze klanten begrijpen dat. En zijn bereid om die investering te doen.

Omdat niet iedereen even makkelijk content creëert of prioriteiten stelt, helpen wij graag een handje. Maar we schrijven niet alles voor je op. We denken wel na over wat nuttige toevoegingen zijn. Dit doen we op voorhand, maar vooral ook na livegang, want dan krijg je pas echt inzicht in wat je website wel en niet doet. 

We adviseren je over tekstopbouw, sitestructuur, interessante invalshoeken en meer. Als je daarvoor open staat.