Webdesign

Online succes staat of valt met een goed webdesign. Maar wat is een goed design? Is dat altijd mooi? Is het functioneel? Moet het snel laden? Of vooral voor mobiel geschikt zijn? 

Volgens ons is een goed webdesign precies dat wat je nodig hebt om online succesvol te zijn. En dat is voor ieder project anders.

De weg naar design

In de aanloop naar de realisatie van je website gaan we je allemaal vragen stellen om erachter te komen wat er voor jou, je doelgroep en evt. je organisatie belangrijk is in de vormgeving. Dit gaat verder dan alleen kleuren en lettertypes. Wat wil je uitstralen? Wat zijn je kernwaarden? Waar is je bezoeker naar op zoek of wat zet hem aan tot actie? 

Concept uitwerken

Als we een idee hebben van wat de randvoorwaarden zijn voor het ontwerp, gaan we aan de slag. In Photoshop maken we een aantal concepten voor belangrijke pagina's uit de website. Dit kan de homepage zijn, maar bijvoorbeeld ook het aanmeldformulier of de profielpagina van een nieuwe gebruiker. We verwerken je input, voegen er onze ervaring aan toe en leggen de resultaten aan je voor.

Kiezen of delen

Uit de verschillende concepten maak je een keuze of kies je de elementen die je het meeste aanspreken. Vervolgens nemen we die input, het voortschrijdend inzicht en evt. andere voorbeelden mee en maken een gedetailleerd ontwerp. 

Dat gedetailleerde ontwerp nemen we mee als vertrekpunt voor de ontwikkeling van de website en de overige pagina's die we gaan maken.